.

.

Una Bucată Ace Portgas D. Ace de stingere a Incendiilor Luffy Sabo Mera Mera Fructe 18CM PVC Figura de Acțiune de Colectare de Jucării Modelul Cadou

Una Bucată Ace Portgas D. Ace de stingere a Incendiilor Luffy Sabo Mera Mera Fructe 18CM PVC Figura de Acțiune de Colectare de Jucării Modelul Cadou

RON 71.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Material : PVC
Dimensiune : 18 CM
Stare : 100% Nou
Customer service :
Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați clientul nostru serivce înainte de a ne părăsi orice nagative sau netural feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine. Bucurați-vă de cumpărături!
Transport :
1. Ne va livra la pachet cu un traking number
3. Ne va livra coletul în termen de 3-5 zile(în Funcție de fiecare element va fi diferit)
2. Daca vrei sa primit coletul mai repede puteți alege comerciale express(taxa de Transport va fi pe contul tău.) Va rugam sa ne contactati pentru a reduce express taxa de transport.
Plata :
1.Acceptam plata prin Alipay.
2.Ne va livra coletul la adresa implicită. Dacă te-ai schimbat adresa, vă rugăm să ne informați înainte de expediere.
3.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.
Retur :
1.Rambursare sau repalcement cerere este disponibil numai la cerere în termen de 1 săptămână după pachetul primit si revenind la articol ca starea originală ca a primit.
2.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita autorizația de returnare. Numele tău, auctioni număr, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate elementele requsted trebuie să conțină toate origianl materiale de ambalare.
3.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defetive. În cazul în care un potrivit repalcement nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.
4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără numărul de urmărire va fi refuzat și s-a întors la expeditor. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat sau nu pot fi livrate.

Caracteristicile mărfii

culoare:
NICI O CUTIE DE VÂNZARE CU AMĂNUNTUL, CU CUTIE DE VÂNZARE CU AMĂNUNTUL
Gen:
Unisex
Dimensiuni:
18 cm
Dimensiune:
18cm
Material:
PVC
Tip De Element:
Model
Nume De Brand:
KUMALAZY
De Animație Sursa:
Japonia
Soldat Accesorii:
Soldat Produs Finit
Starea:
În Stoc
Versiune Tip:
Prima Ediție
Intervalul De Vârstă:
> 6 ani
Tema:
Film & TV
Mfg Număr De Serie:
Model
Control De La Distanță:
No
Finalizarea Gradul:
Produse Finite
Marionete De Tip:
Model
Avertizare:
NU PUNE PIESE DE MICI DIMENSIUNI ÎN GURĂ
Numărul De Model:
Portgas D. Ace
Mărfuri Atribut:
Periferice
Cumpărătorii așa cum le place