.

.

QYPF 15.9CM11.7CM Avertizare APĂ RĂU PERICOL Grafice Masina Autocolant Negru/Argintiu Vinil Decor Grafic S9-2266

QYPF 15.9CM11.7CM Avertizare APĂ RĂU PERICOL Grafice Masina Autocolant Negru/Argintiu Vinil Decor Grafic S9-2266

RON 4.00
RON 7.12

Cantitatea de bunuri
Disponibil


QYPF 15.9 CM11.7 CM Avertizare APĂ RĂU PERICOL Grafice Masina Autocolant Negru/Argintiu Vinil Decor Grafic S9-2266
Aplicarea de autocolant este foarte ușor, având doar câteva minute. Autocolant are 3 piese : Suport de Hârtie Autocolant Clar Banda de Transfer 1 Curățați suprafața unde decal va fi instalat 2 îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer. Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer. 3 Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat. 4 Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a netezi jos decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață. 5 Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață. Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.
Transport :
1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. China Post Aer Înregistrat Mail.Timpul de expediere în timpul de Vacanță sau Personalizate Sezon ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.( Atunci când cumpărătorul comenzi mai mici de 7 dolari. Vom trimite China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. Nu e de pe orice alte site-ul poate interoga informațiile de urmărire. În general, se poate ajunge la 20 la 60 de zile.)
Garanție :
1.100% garanții nou bun, cu stare bună .
2. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos.
3. A reveni și de a schimba este disponibil acum. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe.
4.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Autocolante
design:
cuvinte
Numele Modelului:
S9-2266
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Lățime Produs:
15.9cm
Model:
Semn De Avertizare
categorie:
Autocolante
Tip De Autocolant:
Caroserie
Articol Diametru:
0cm
Nume De Brand:
QYPF
Tip:
Adeziv Sticker
Înălțime Element:
11.7cm
is_customized:
Yes
Element De Lungime:
0cm
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
Tip De Material:
Vinil
culoare:
Negru ARGINTIU
Cumpărătorii așa cum le place