.

.

TRANSFER DE APĂ DECAL AUTOCOLANT UNGHIILOR ANIMAȚIE DE DESENE ANIMATE CARE ZBOARĂ PETALE DE FLORI YE423-425

TRANSFER DE APĂ DECAL AUTOCOLANT UNGHIILOR ANIMAȚIE DE DESENE ANIMATE CARE ZBOARĂ PETALE DE FLORI YE423-425

RON 1.00
RON 1.36

Cantitatea de bunuri
Disponibil


[DESCRIERE]
CUM SĂ UTILIZAȚI :
CANTITATE : 1-6 bucată de pene de unghii autocolant
[PLATA]
Am prefera serviciul escrow care permite plata prin card de credit (visa sau Master Card), card de debit, Qiwi portofel, bani booker, TT, etc,.
[TRANSPORT]
Oferim transport gratuit prin POSTA e-MAIL de AER (timp de livrare : 15-30 de zile lucrătoare) pentru cumpărătorul este înregistrat adresa de pe ALIEXPRESS.
Deoarece Aliexpress deschis doar servicii post pentru 28 de țări, pentru cumpărătorii din excluse țările care doresc să folosească transport gratuit posta serviciu, aici este solutia :
cumpărătorii din excluse tari pot alege nava prin DHL sau EMS, atunci când plasarea comenzii, iar apoi contactați-ne pentru a modifica taxa de transport pentru transport gratuit, iar noi va vom livra un produs de POST AIR MAIL.
DISCOUNT DE TRANSPORT MARITIM :
1) PENTRU a MARI DISCOUNT de TRANSPORT maritim : Vom face upgrade de metoda de transport maritim pentru a elibera EMS sau DHL GRATUIT daca comanda e valoare totală este de $150 sau mai sus;
2) MICI PENTRU TRANSPORT DISCOUNT : Dacă veți cumpăra mai multe elemente de la diferite anunturi in magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru reducere transport înainte de efectuarea plății;
[TERMENI DE VÂNZARE]
Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să ne contactați prin E-mail înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.
[FISCALĂ ȘI DATORIA]
Noi, de obicei, nava elementul cadou la o valoare mai mică,dar noi NU suntem responsabili pentru impozite și taxe, toate de import, fiscale si vamale și taxe sunt responsabilitatea cumparatorului
[POLITICA DE RETURNARE]
Noi oferim de înlocuire și de restituire în termen de 15 zile, de înlocuire și de restituire serviciu va fi făcută după ce elementul este primit și în starea inițială & pachetului, este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxa de transport să-l trimită înapoi la vânzător.
[PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM]
* Noi oferim livrarea de servicii la nivel mondial;
* Aliexpress' ESCROW service garanție reseller de plată garantate;
* Private etichetă de expediere de garantare distribuitor informații client;
* Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați
.

Caracteristicile mărfii

culoare:
3 FOI YE423-425
Tip De Element:
Autocolant & Decal
Nume De Brand:
OCHI DE VÂRSTĂ
Numărul De Model:
YE
Material:
Acril
Dimensiune:
12.5*6cm
Cantitatea:
1000
Stil:
YE
is_customized:
Yes
Cumpărătorii așa cum le place