.

.

Dublu Color Glow LED EL Ochelari de Sârmă ochelari de Soare Lumina Obturatorului în Formă Intermitent Rave Costum Festival DJ Petrecere Luminoase Ochelari

Dublu Color Glow LED EL Ochelari de Sârmă ochelari de Soare Lumina Obturatorului în Formă Intermitent Rave Costum Festival DJ Petrecere Luminoase Ochelari

RON 23.00
RON 24.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Caracteristici :
100% de Brand nou și de înaltă calitate!
Usor de purtat.
Poate fi folosit pe orice Ocazionale, cum ar fi, Petreceri, Discoteci, Cluburi, Halloween, Aniversari, Festivaluri și Evenimente.
Poate fi folosit atât în Interior cât și în aer liber, Spectacole de Seară și Activități.
Perfect pentru fiecare grupă de vârstă, cum ar fi : Copii (8 ani +), Adulți, Bărbați și Femei!
Are baterie caz controler buton de comutare.
Caietul de sarcini :
Culoare : Albastru Si Portocaliu, Albastru Si Roz, Albastru Si Rosu, Albastru Si Galben, Albastru Si Verde, Portocaliu Și Albastru, Portocaliu Si Roz, Portocaliu&Fluorescent, Portocaliu Si Violet, Portocaliu Și Verde, Roșu Și Roz, Roșu Și Galben, Roșu Și Argintiu, Rosu&Fluorescent, Rosu Si Violet.
Material : Plastic
Putere : 2x baterii AA(NU sunt incluse)
Lățime cadru : 15cm
Înălțime : 5.3 cm
Ambalare includ :
1 x Ochelari
Feedback-ul :
1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată, nu ar responsabili orice rambursare că nu oferă dreptul de adresa(inclusiv detaliate adresa, numărul de telefon ), tot pachetul va fi trimis cât mai repede posibil.
2.În mod normal, v-ar lua la pachet la 10-35 de zile, dar Rusia, Brazilia ar putea nevoie de 15-60 de zile, dacă nu ai primit pachetul în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne-ar returna integral banii.
3. Dacă doriți să obțineți pachetul mai repede, putem trimite prin DHL, EMS, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
1.Noi nu facem responsabili orice fiscale personalizate, dar ne-ar ajuta să scrie o valoare mai mică pentru a vă ajuta să evitați taxe vamale,
2.De obicei, ne va declara Valoarea minimă pentru a evita plata taxelor vamale, dar din cauza diferitelor politici în diferite țări, nu putem controla acestei condiții, astfel încât cumpărătorii ar fi plătit pentru unele fiscale personalizate.
3.Cumpărătorii pot să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune cât de mult valoarea pe care ar dori să declare, atunci când plasați comanda, ne-ar face cu ea ca mesajul tău.

Caracteristicile mărfii

Utilizare Specială:
Costume
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Tip De Element:
ochelari
Caractere:
Super-Erou & Sci-Fi Costume
Material:
Plastic
Material:
Plastic
Cumpărătorii așa cum le place