.

.

Tcare Lombare Spate Talie Bretele Support Belt - Ajuta la Ameliorarea Dureri de Spate mai mici cu Sciatica, Scolioza, Hernie și a Alunecat Discuri

Tcare Lombare Spate Talie Bretele Support Belt - Ajuta la Ameliorarea Dureri de Spate mai mici cu Sciatica, Scolioza, Hernie și a Alunecat Discuri

RON 52.00
RON 103.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil


【5 tipuri de accesorii】Tcare Bretele Talie Centura cu 1buc lână termică tampoane, 1buc Turmalina terapia magnetică tampoane, 1buc net buzunar tampoane,5pcs oțel barele de sprijin, și 5pcs ABS barele de sprijin.
【Sprijinirea Talie】care oferă un plus de suport confortabil pentru Bărbați sau Femei, atunci când ai de a face Ridicarea Grele sau Securitatea muncii. Este într-adevăr util pentru Tratamentul de Sciatica, Scolioza, Hernie de Disc sau Boli Degenerative de Disc.
【Îmbunătăți Postura】Cinci plăci de oțel înglobate în sprijinul centura poate ajuta pentru a îmbunătăți postura, deoarece oferă un sprijin puternic pentru partea inferioara a spatelui si muschii abdominali, creând o postura sanatoasa pentru tine.
【Dual Curele de Ajustare Design】Proiectat cu 2 elestic curele de ajustare, oferi personalizate se potrivesc și de compresie, oferă suport pentru partea inferioara a spatelui în timp ce simultan rămase de flexibil pentru a permite libertatea de mișcare, sală de gimnastică bine accesorii.
【Ușor și Confort】proiectarea de ribbonfish structura de acest suport lombar, bretele spate garantează caracteristicile de permeabilitate și ușor, care este ușor de transportat și confortabil pentru tine de a purta pentru o lungă perioadă de timp.
O gamă largă de accesorii sunt incluse în această Tcare Bretele Talie Centura, care se pot aplica la diferite corpul simptome.
1.Lână termică tampoane. Dacă avem dureri reumatice în talie, sau se simt rece în talie, putem pune pe vata termica tampoane pentru creșterea taliei temperatura.
2.Turmalina magnetic tampoane. Dacă avem o durere sau tulpina musculare în nostru lombare comun, putem pune pe Turmalina magnetic tampoane care se pot auto-încălzire pentru a crește nostru talie temperatura. Built-in 8 magneți pot face terapie fizică pentru a taliei.
3.Net buzunar tampoane. Putem plasa, de asemenea, alte tratamente în plasă de buzunar, care poate fi de ajutor pentru a taliei.
4. 5pcs oțel barele de sprijin. Dacă avem gravă problemă a noastră lombare, cum ar fi hernie de disc lombara, și lombare luxatie, etc.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
S, M, L, XL
Tip De Element:
Bretele Și Sprijină
Numărul De Model:
A0656
Nume De Brand:
Tcare
Material:
Bumbac, ABS
Efect:
Eliberarea De Durere, De Boală
Cumpărătorii așa cum le place