.

.

DIYKIT Sârmă de 7 inch Touch Monitor Auto + 2 x Vedere din Spate CCD Waterproof Camera Auto Kit pentru Cal Trailer Motorhome Sistem

DIYKIT Sârmă de 7 inch Touch Monitor Auto + 2 x Vedere din Spate CCD Waterproof Camera Auto Kit pentru Cal Trailer Motorhome Sistem

RON 320.00
RON 390.72

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Sârmă de 7 inch TFT LCD Monitor Auto
IR Viziune de Noapte Camera retrovizoare Sistem de Parcare 2 CANALE de Intrare Video
10 metri vieo cablu
7" Ultra-subțire monitor cu touch buton
Rezistentă la intemperii IR viziune de noapte camera CCD
Două intrări sunt ambele intrari video, una pentru camera de mers inapoi, iar celălalt pentru alte echipamente video intrări, cum ar fi DVD video de intrare. Unitatea poate afișa doar o intrare video la un moment dat și dă prioritate la intrare video 1. În general, vă rugăm să conectați intrare video 1 camera video de mers înapoi, și de intrare 2 pentru echipamente video pentru divertisment.
La modă ecran cu touch butto n și control de la distanță convenabilă, Rafinat facture : stil Ultra-subțire de numai 8mm grosime și atingeți butonul proiectat Imaginea poate fi rotit orizontal și vertical pentru oglinda sau normal de vizualizare Monitorul va porni automat și trece la partea din spate vedere aparat de fotografiat atunci când mers înapoi.
Camera :
T el senzor de imagine CCD de ieșiri digitale semnale că are o imagine mai bună claritate, culoare, contrast și claritate decât CMOS aparat de fotografiat, cu 18 individuale Infraroșu (IR) a CONDUS, se arată imagini clare în lumină scăzută mai ales pe timp de noapte circumstanțe. Această grele camera CCD este greu de metal casetat, rezistent la apa si noroi dovada. Poate dura mai mult timp, fără încălzire în sus, astfel încât să puteți arăta retrovizoare tot timpul.
De înaltă definiție și 120 de grade unghiuri de vizualizare, Cu funcția de rezistent la apa, Aplicabile varietate de Vehicule : masina, camion, RV, autobuz, Rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor, Suport IR Noapte culoare imagine CCD, Cu eleganta si design modern, acest aparat foto este foarte popular, Fabricat de înaltă calitate și material durabil, va Vom trimite NTSC / PAL în funcție de țara dumneavoastră, dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să lăsați un mesaj.
NOTĂ : vă Vom trimite o imagine în Oglindă cât default,, dacă ai nevoie de non-imagine în oglindă vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
DIYKIT
Fir sau Wireless:
Sârmă
Lungimea de Cablu Video:
10m
Material Lentile:
Plastic + Sticla
Shell Material:
Plastic
Tipul De Alarmă:
Vehicul De Rezervă Camere
Tip De Material:
ABS
Linia Directoare:
No
Video:
Două modul de intrare video
sistemul:
PAL / NTSC
Cumpărătorii așa cum le place