.

.

Din Oțel inoxidabil Ceașcă de Ceai Cani de Cafea Strat Dublu pahar de Vin Opărire-dovada Cana de Ceai din Otel Inoxidabil Cana Drinkware Instrument de Bucatarie

Din Oțel inoxidabil Ceașcă de Ceai Cani de Cafea Strat Dublu pahar de Vin Opărire-dovada Cana de Ceai din Otel Inoxidabil Cana Drinkware Instrument de Bucatarie

RON 2158.00
RON 2272.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Descriere :
Nume : cupa Inox
Material : otel inoxidabil
Inaltime : 70mm
Partea de jos diametru : 55mm
Acoperiș diametru : 70mm
Capacitate : 180 ml
N. W : 70g
Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore, dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Oferim, de asemenea, în regim de urgență serviciul pentru comenzi internationale. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.
Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus ? nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport. Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Notă culori vrei
Drinkware Tip:
Cani
Nume De Brand:
ETRSUNTECH
certificare:
CIQ
Tip:
Halbe De Bere
Caracteristică:
Aprovizionat,Nu Invers,Eco-Friendly
Numărul De Model:
S2017533
Stil:
Stil American
Accesorii:
Cu Nici Unul
Caietul de sarcini:
1
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Forma:
Alte
Cumpărătorii așa cum le place