.

.

Vannego Bateria de Sticlă Capacul Carcasei Pentru Z3Mini Înlocuirea Capacului din Spate Pentru Sony Xperia Z3 Compact D5803 D5833 Z3 Mini Cu NFC

Vannego Bateria de Sticlă Capacul Carcasei Pentru Z3Mini Înlocuirea Capacului din Spate Pentru Sony Xperia Z3 Compact D5803 D5833 Z3 Mini Cu NFC

RON 21.00
RON 21.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vannego Bateria de Sticlă Capacul Carcasei Pentru Z3 Mini Înlocuirea Capacului din Spate Pentru Sony Xperia Z3 Compact D5803 D5833 Z3 MINI Cu NFC Descriere :
Tip produs : Capac baterie Spate
Potrivit m odel : Pentru Sony Xperia Z3 Compact D5803 D5833 Z3 Mini
Pachet : 1 PCSX Spate Capac Baterie Magazinul Nostru Fotografie Reală : Dacă vom găsi vânzător care a copiat produsul nostru de imagine, vom plânge imediat! Despre Transport
Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. poate mai mult timp pentru a ajunge unele țări. de exemplu : Brazilia. America De Sud. Africa de țări.
1. expediate în termen de 5 zile și să ofere numărul piesei.
2. În funcție de țara dumneavoastră, 15-45 zile. mai mult de 60 de zile nu a primit, va vom returna banii la tine mai întâi.
3. vă rugăm să ne contactați în avans, vom rezolva problema.
dacă vrei să știi detaliile de costurile de transport, puteți să ne contactați în orice moment.
Despre Garanție
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po.
3. Va vom returna Rambursare COMPLETĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Despre Feedback-Ul
1.Fiecare feedback-ul este de încredere, sprijin. Dragoste mare.
2. dacă satisfyed cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un feedback pozitiv.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Alb Nu au NFC, Verde Nu au NFC, Negru Nu au NFC, Rosu Nu au NFC, Rosu Cu NFC, Alb Cu NFC, Verde Cu NFC, Negru Cu NFC
Nume De Brand:
Vannego
design:
Bar
Compatibil Marca:
Sony Ericsson
Numărul De Model:
Pentru Sony Xperia Z3 Compact D5803 D5833 Z3 Mini
Material:
Clasa
culoare:
negru/alb/rosu/verde
Funcția:
Baterie Capac Spate+Logo
QC:
Verifica Unul Câte Unul
Transport:
Livrare Gratuita
Principala Dimensiune A Ecranului:
4.6 inch
Cumpărătorii așa cum le place