.

.

Vannego 10buc/Lot Spate Z1 Baterie Capacul din Spate Pentru Sony Xperia Z1 L39H C6902 C6903 Baterie Usa Spate Caz Cu NFC

Vannego 10buc/Lot Spate Z1 Baterie Capacul din Spate Pentru Sony Xperia Z1 L39H C6902 C6903 Baterie Usa Spate Caz Cu NFC

RON 52.00
RON 52.32

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vannego 10buc/Lot Spate Z1 Baterie Capacul din Spate Pentru Sony Xperia Z1 L39 H C6902 C6903 Baterie Usa Spate Caz Cu NFC Descriere :
Tip produs : Capac baterie Spate
Potrivit m odel : Pentru Sony Xperia Z1 L39 H C6902 C6903
Pachet : 10 PCSX Spate Capac Baterie Magazinul Nostru Fotografie Reală : Dacă vom găsi vânzător care a copiat produsul nostru de imagine, vom plânge imediat! Despre Transport
Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. poate mai mult timp pentru a ajunge unele țări. de exemplu : Brazilia. America De Sud. Africa de țări.
1. expediate în termen de 5 zile și să ofere numărul piesei.
2. În funcție de țara dumneavoastră, 15-45 zile. mai mult de 60 de zile nu a primit, va vom returna banii la tine mai întâi.
3. vă rugăm să ne contactați în avans, vom rezolva problema.
dacă vrei să știi detaliile de costurile de transport, puteți să ne contactați în orice moment.
Despre Garanție
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po.
3. Va vom returna Rambursare COMPLETĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Despre Feedback-Ul
1.Fiecare feedback-ul este de încredere, sprijin. Dragoste mare.
2. dacă satisfyed cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un feedback pozitiv.
3. dacă nu sunteți satisfyed cu achiziția dvs.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Alb Cu NFC, Negru Cu NFC, Violet Cu NFC, Alb Nu NFC, Negru Nu NFC, Violet Nu NFC
Nume De Brand:
Vannego
design:
Bar
Numărul De Model:
Pentru Sony Xperia Z1 L39h C6902 C6903
Compatibil Marca:
Sony Ericsson
Material:
Clasa
culoare:
Negru/Alb/Violet
Funcția:
Baterie Capac Spate+Logo
QC:
Verifica Unul Câte Unul
Transport:
Livrare Gratuita
Principala Dimensiune A Ecranului:
5.0 Inch
Cumpărătorii așa cum le place