.

.

Keyecu Înlocui Transponder Cheie Cu 4D65 Chip pentru Suzuki Liana 2001-2005 Netăiat TOY43

Keyecu Înlocui Transponder Cheie Cu 4D65 Chip pentru Suzuki Liana 2001-2005 Netăiat TOY43

RON 36.00
RON 38.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil

De înlocuire a Înlocui Transponder Cheie Cu 4 D65 Chip pentru Suzuki Liana 2001-2005 Netăiat TOY43 Lama
100% De Brand Nou! De înaltă Calitate, Acesta este un brand nou cheie cu lama netaiata Aplicații Suzuki Liana 2001 - 2005 Acest martor-cheie vine cu un transponder și gol lama. Veți avea nevoie pentru a obține transponder chip programat și de a lua lama taie pentru a se potrivi autovehiculului. Plata se accepta plata prin Pay Pal NUMAI ! Dacă nu aveți cont Paypal, vă rugăm să vă înregistrați la Livrare Am expediat de către EMS, DHL, UPS, Fedex și Hongkong post la nivel mondial în 2-3 zile lucrătoare.
Timp de livrare :
Feedback-ul
pentru KIA K3 Nou Inteligent de la Distanță Cheie 3+1 din banda 434 MHZ 8 A Chip FCC ID : 954 acceptam plata prin Pay Pal NUMAI ! Dacă nu aveți cont Paypal, vă rugăm să vă înregistrați Prin EMS : de Obicei, durează aproximativ 6-13days . Prin DHL, UPS si Fedex : de Obicei, durează aproximativ 4-6days. Prin Hongkong post : de Obicei, durează aproximativ 11-25 zile. Dacă sunteți în regiune de la distanță este posibil să dureze un pic mai mult timp pentru a ajunge. Dacă, din cauza cumpărătorului motiv, inclusiv refuză să semneze pentru pachet , refuză să plătească taxa sau ca urmare a posta problemă a țării cumpărătorului , cumpărătorul va lua toate piardă. noi suntem responsabili de păstrarea bunurilor părăsit China lin numai. Feedback-ul pozitiv va fi părăsit în mod automat pentru toți cumpărătorii odată ce au plătit elementului sau tranzacției de plată este finalizată. Apreciem că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru. Este pentru a pleca de feedback Negativ sau Neutru Feedback-ul nu este o modalitate buna de a rezolva problema. Noi va oferim amenajarea corespunzătoare și de a ajuta pentru a rezolva orice problema cât mai curând posibil.
Contact vă Rugăm să ne contactați prin intermediul e Bay link-ul dacă aveți orice întrebări. Vom răspunde în termen de 24-48 de ore. Vă rugăm să vă verificați e-mail de spam, dacă nici un răspuns timp de 48 de ore.

Caracteristicile mărfii

Numarul Parte:
/
Element De Lungime:
9cm
Lățime Produs:
3cm
Înălțime Element:
1cm
Articol Greutate:
0.05kg
Caracteristici Speciale:
Înlocui telecomanda originală
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Plasarea pe Vehicul:
Stânga
Altă Parte Numărul:
No
Tip De Element:
bricheta
Nume De Brand:
Keyecu
Personalizare:
Da
Tip De Material:
ABS
R/C Funcție:
Cu
Cumpărătorii așa cum le place