.

.

OkeyTech la Distanță Cheie 2 Butoane 433Mhz ID46 Transmister PCF7946 Chip VAC102 Netăiat Lama pentru Renault Megane, Modus, Clio, Kangoo, Logan

OkeyTech la Distanță Cheie 2 Butoane 433Mhz ID46 Transmister PCF7946 Chip VAC102 Netăiat Lama pentru Renault Megane, Modus, Clio, Kangoo, Logan

RON 40.00
RON 53.92

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Piesele din plastic sunt asamblate fără lacune, care este conectat printr-split linie si arata foarte perfect. Capacul este fabricat din material ABS, suprafața cu duritate mare, rezistență chimică bună, căldură și rezistență la coroziune și rezistență la impact. Nu există nici un flash burr pe coperta, suprafața este foarte plat si frumos. Cheia lama este din cupru și prelucrate de vid de căldură. Ea devine mai rezistent și ușor de tăiat. Am produce de înaltă precizie, mașini de frezat, iar dimensiunea este foarte precis. Nici reciclarea materialelor. Lama nu va rugini și zero parte, în general pare nobil .
Descriere : Aici este listat un nou smart key 433 Mhz pentru Masini Renault. Această cheie are 433 Mhz de frecvență. Vă rugăm să selectați una corectă pentru masina ta. Veți avea nevoie pentru a programa o cheie de la nivel local calificat dealer/lăcătuș înainte de a utiliza.
Cum știu că această cheie este potrivit pentru mașina mea? original cheie este smart key original-cheie are aceleași butoane. original cheie are aceeași frecvență. Dacă elementele de mai sus se potrivesc, e ok pentru a cumpăra acest produs Dacă sunteți un Angrosist, Noi suntem cea Mai buna Alegere,Suntem Bucuroși să Cooperarea Cu Tine !

Caracteristicile mărfii

Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Personalizare:
Da
Schimb Numărul Parte:
Renault-RK05A Control de la Distanță PCF7946
R/C Funcție:
Cu
Altă Parte Numărul:
pentru Renault Megane, Modus, Clio, Kangoo, Logan
Nume De Brand:
OkeyTech
Numarul Parte:
renault cheie de la Distanță
Tip De Material:
pentru Renault Megane, Modus, Clio, Kangoo, Logan
Culoare :
Negru Telecomanda Auto Breloc
Butoane:
2 Butoane Telecomanda Auto Breloc
lama:
Uncut Gol Lama
Tip De Element:
Cheie de la distanță pentru Renault Megane, Modus, Clio, Kangoo, Logan
Numele:
Pentru Renault Cheie De La Distanță
Pachet:
1 Bucata Cheie Cu Telecomandă
transport:
Transport gratuit
cu ridicata și cu amănuntul:
Dacă sunteți un angrosist, noi suntem cea mai buna alegere
Caracteristici:
433Mhz ID46 Transmister PCF7946 Chip VAC102 Netăiat Lama
SE POTRIVESC PENTRU:
pentru Renault Megane, Modus, Clio, Kangoo, Logan
Cumpărătorii așa cum le place