.

.

Noi ZMM15V SOD80 LL34 chip diode regulator de 0,5 W 1206 cilindrice de sticlă în formă de 500PCS

Noi ZMM15V SOD80 LL34 chip diode regulator de 0,5 W 1206 cilindrice de sticlă în formă de 500PCS

RON 21.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Ambele vă Rugăm să rețineți că la " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. Alege una de dorit u0026 a lăsat un mesaj atunci când vă verificați pentru a specifica ce modle ai vrea !!!!!!! !!!!!
Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse u0026 servicii. Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ / Neutru feedback-ul. Să lucreze împreună pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.
gigant
1. - Garanție de un an .
2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).
3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație) .După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.
5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub - ONU normală de funcționare condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
Plata
1. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.
2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți elementul Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta să o rezolve.
3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
KEEZEL
Starea:
Noi
Tensiune De Alimentare:
Standard
Disiparea De Putere:
Standard
Temperatura De Operare:
Standard
Numărul De Model:
Standard
is_customized:
Yes
Tip:
Standard
Cerere:
Standard
Pachet:
Standard
Cumpărătorii așa cum le place