.

.

9 Chakra de Culoare Cuart Cristal Cântând Bowl Cu orice Culoare, Orice Ton de C D E F G a B gratuita piele de căprioară ciocan și O-ring

9 Chakra de Culoare Cuart Cristal Cântând Bowl Cu orice Culoare, Orice Ton de C D E F G a B gratuita piele de căprioară ciocan și O-ring

RON 236.00
RON 248.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


9" Chakra de Culoare Cuart Cristal Cântând Bowl Cu orice Culoare, Orice Ton de C D E F G a B gratuita piele de căprioară ciocan și O-ring
Am putea oferi toate dimensiunile de 6"-24", și toate ton de C D E F G a B ,dacă vrei alte dimensiuni și tonul,vă rugăm să contactați-mă, aș dori să citez cât mai repede.
Caietul de sarcini
1.Cel mai Pur cristal de Cuarț de 99,99%
2.Fiecare dimensiune au toate tune CDEFGAB
3.Puternic și sunet lung
4. Mărime de la 6"la 24"
Caracteristică
1. făcut de 99.99% mai Pur nisip de Cuarț.
AIO tehnologia de producție : atunci când temperatura ajunge la 3000-4000 de grade Celsius,nisip deveni lichid,apoi a făcut să Cristal Cântând Boluri en-Gros.
Cristal cântând bowl sunt realizate din 99.99% pure zdrobite de cuarț și încălzită la aproximativ 4000 de grade într-o centrifugă de mucegai.
Acestea sunt disponibile în clar sau mat boluri într-o varietate de dimensiuni,variind de la 6"-24" în diametru.Boluri emit un puternic,pur rezonanță.Cea mai mare boluri sunt mult mai reverberant cu tonul persistent mai mult,pur și simplu pentru că de mărimea și cantitatea de cristale.Clar boluri,ceva mai scumpe,sunt mai ușor disponibile în dimensiuni mai mici.
Dimensiunea vasului nu neapărat determina tonul,deși boluri mari de sunet mai mic octave și note.Fiecare vas este testat cu tehnologia digitală pentru a identifica sunetul.Unul va avea un sentiment de care e centre energetice sau chakre.
Unele boluri armoniza cu alte boluri,și atunci când ambele sunt palyed simultan,efectul este rafinat și sinergice.
2. O ll mărime de la 6-24" și toți ton CDEFGAB .
Budist Castron Cântând , Cuart Cristal Cântând Bowl au mai multe dimensiuni diferite de la 6 inch la 24 am nch , nota muzicala este de 7 chakre majore(CDEFGAB).Au, de asemenea, "#"ton.Fiecare dimensiune, cu toate tonurile de oameni corpului chakra .Ca mai jos :
Dimensiune
6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 18 20 22 24
Teren
C D E F G A B C# D# E# F# G# O# B#
Chakra
Rădăcină, Sacrale, Plexul Solar, Inima, Gât, Al Treilea Ochi, Coroana
Notă : 1 inch=25,4 mm
3.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
Culoare-010
Nume De Brand:
Magnetic
Greutate (KG):
3.5
Diametru (cm):
20-30cm
Numărul Ton:
7
Numele produsului:
Cuarț De Cristal Cântând Bowl
Material:
99.99% PUR CRISTAL DE CUARȚ
Dimensiuni disponibile:
6 cm la 24 de centimetri
Disponibil Ton:
CDEFGAB ,C#D#E#F#G#O#B#
Frecvența:
440HZ
chakra:
nici 1 din 7 chakre
accesoriu:
cauciuc O-ring și piele de căprioară stick
culoare:
7 culoare pentru a 7-a chakra și 7 ton
Cumpărătorii așa cum le place