.

.

Smonisia 20sets cu Coada Lunga USB Smonisia 2.0 Un Plug de sex Masculin de Asamblare Adaptor Conector Smonisia USB 2.0 Conector Soclu Alb

Smonisia 20sets cu Coada Lunga USB Smonisia 2.0 Un Plug de sex Masculin de Asamblare Adaptor Conector Smonisia USB 2.0 Conector Soclu Alb

RON 29.00
RON 35.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


20sets cu Coadă Lungă, USB 2.0, UN Plug de sex Masculin de Asamblare Adaptor Conector USB 2.0 Conector Soclu Alb
Plata
1.Acceptam Alipay, West Union, TT,Paypal.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2.Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.Vom trimite mărfurilor în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea plăților.(Vacanțe poate fi amânată.)
Transport
1.Clienții ruși, vă rugăm să scrie numele complet.
2.Elementul va fi transportat la cumpărător este adresa corectă.Noi nu suntem responsabili pentru pachetul de pierdut din cauza adresă incorectă.
3.Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China.
4.Timpul estimat de livrare este de 15-60 de zile,dar depinde de adresa. Dacă nu aveți suficient timp să aștepte, vă rugăm să nu cumpere. Atunci când timpul de primire se va termina, dar nu ați primit bunurile,vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă vom oferi prelungi timpul de primire(Strict control vamal țări, timpul necesar va fi mai mare. De exemplu, Brazilia 90 de zile)
5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil .Scopul nostru este satisfactia clientului! Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate.
6.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Ca pentru descrierea mărfurilor comerciale pentru controlul vamal,de obicei, ne-ar dori să declare 2 Unitate.Dacă aveți orice nevoi speciale pe descriere,pls lasă note în ordine.Nu avem umăr orice taxe vamale din țara importatoare.
Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.
Restituire/Rambursare
1.După ce obține bunuri,orice întrebări puteți simți liber să ne contactați.Puteți oferi, de asemenea, imagini sau clipuri video de sprijin problema ta.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
smonisia
Numărul De Model:
mufă micro usb
Tip:
USB 2.0 de sex masculin plug
Conector usb 2.0:
mufa usb
Cumpărătorii așa cum le place