.

.

ZANABILI 60% MATRIXYL 3000 DE ACID HIALURONIC RETINOL Ser Facial de Îngrijire a Pielii, de Hidratare, Anti-imbatranire, Anti-Rid Crema de Fata 30ML

ZANABILI 60% MATRIXYL 3000 DE ACID HIALURONIC RETINOL Ser Facial de Îngrijire a Pielii, de Hidratare, Anti-imbatranire, Anti-Rid Crema de Fata 30ML

RON 43.00
RON 47.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

ZANABILI 60% MATRIXYL 3000 DE ACID HIALURONIC RETINOL Ser Facial de Îngrijire a Pielii, de Hidratare, Anti-imbatranire, Anti-Rid Crema de Fata 30 ML
ZANABILI combinație Puternică de Acid Hialuronic (HA) și Matrixyl 3000 depasi orice alte ser Anti-Imbatranire de produse vreodata.
Combinarea Acidului Hialuronic este intens hidratant și capacitatea de hidratare cu Matrixyl 3000 capacitatea de a stimula productia de colagen si elastina creează o zi Ser Anti-Imbatranire. Nu există nimic altceva care vine aproape pentru a reduce aspectul liniilor fine si a ridurilor. Acesta este cel mai tineretului-restabilirea produs, pielea ta va întâlni vreodată. Acest ser este cu absorbție rapidă, non-gras, non-gras, nu va bloca porii și în condiții de siguranță pentru toate tipurile de piele.
Acidul hialuronic este Dermatologi Numărul 1 riduri și linii fine de umplere! Acesta hrănește pielea din interior, în mod natural de umplere a liniilor fine din jurul ochilor, frunte și gură și netezirea piei de suprafață.
Matrixyl 3000, prin stimularea producției de colagen si elastina, lucrează în colaborare cu HA pentru a umple liniile fine și ridurile în timp ce restabilirea elasticitatea. În studiile clinice, Matrixyl 3000 de realizat :
Scădere cu 33% în antirid densitate
Scădere de 23% în volum de riduri
Scădere de 20% în adâncimea ridurilor
Ingrediente :
100% Pur Acid Hialuronic (Produs din plante Certificate Organic), Matrixyl 3000, Germall.
Fara Parabeni - Fara Sulfati - Fara Teste Pe Animale.
Ce este Acidul Hialuronic
Acid hialuronic Pur 100% de Acid Hialuronic se găsește în mod natural în piele. Este abundent în pielea tineresc și este compusul cheie care ne păstrează pielea tânără și hidratată. Se păstrează pielea fermă, hidratată, suplă și netedă, și previne ridurile si liniile fine de plumping pielii. Noastre naturale de magazine de HA diminua cu varsta, daune soare, hormon de epuizare, redus de estrogen si menopauza, iar pielea începe să vârstă. Înlocuirea Acid Hialuronic este cel mai eficient mod de a repara deteriorat, imbatranire a pielii.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Fata
Tip De Element:
Crema
Nume De Brand:
ZANABILI
Caracteristică:
Hidratare
NET WT:
30ML
GZZZ:
YGZWBZ
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
certificare:
GZZZ
Gen:
Unisex
Numărul De Model:
Anti-Rid Anti-Aging Facial Serum Crema De Fata
Numărul Certificatului De:
ACID HIALURONIC RETINOL Ser Facial
Ingredient:
ACID HIALURONIC HA 60% MATRIXYL 3000
NET WT:
30ML
Cumpărătorii așa cum le place