.

.

Argireline Matrixyl Acid Hialuronic Retinol, Peptide Ser Colagen Crema De Fata De Îngrijire A Pielii Hidratant Anti-Rid Crema Faciala

Argireline Matrixyl Acid Hialuronic Retinol, Peptide Ser Colagen Crema De Fata De Îngrijire A Pielii Hidratant Anti-Rid Crema Faciala

RON 47.00
RON 51.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Argireline Matrixyl Acid Hialuronic Retinol, Peptide Ser Colagen Crema de Fata de Îngrijire a Pielii Hidratant Facial Anti-Rid Crema 30ml
ZANABILI folosește o combinație Puternică de Argireline, Acid Hialuronic (HA) și Matrixyl 3000 pentru a depasi orice alte ser Anti-Imbatranire de produse vreodata.
POTENTA : 20% Matrixyl 3000 / 30% Argireline / 100% Acid Hialuronic Bază
Combinarea Acidului Hialuronic este intens hidratant și capacitatea de hidratare cu Matrixyl 3000 capacitatea de a stimula productia de colagen si elastina creează o zi Ser Anti-Imbatranire. Nu există nimic altceva care vine aproape pentru a reduce aspectul liniilor fine si a ridurilor. Acesta este cel mai tineretului-restabilirea produs, pielea ta va întâlni vreodată. Acest ser este cu absorbție rapidă, non-gras, non-gras, nu va bloca porii și în condiții de siguranță pentru toate tipurile de piele.
Argireline este un lichid Botox Alternative care ajuta la relaxarea tensiunilor în față, eliminând astfel ridurile. Studiile arată că 27% reducere a ridurilor după 60 de zile!
Acidul hialuronic este Dermatolog Numărul 1 riduri și linii fine de umplere! Acesta hrănește pielea din interior, în mod natural de umplere a liniilor fine din jurul ochilor, frunte și gură și netezirea piei de suprafață.
Matrixyl 3000, prin stimularea producției de colagen si elastina, lucrează în colaborare cu HA pentru a umple liniile fine și ridurile în timp ce restabilirea elasticitatea. În studiile clinice, Matrixyl 3000 de realizat :
Scădere cu 33% în antirid densitate
Scădere de 23% în volum de riduri
Scădere de 20% în adâncimea ridurilor
Ingrediente :
Argireline, Acid Hialuronic (Produs din plante Certificate Organic), Matrixyl 3000, Leucidal (natural, pe baza de plante, conservant).
Fara Parabeni - Fara Sulfati - Fara Teste Pe Animale - Vegan
Ce este Argireline
Argireline este o peptidă. Peptide sunt mici fragmente de proteine. Proteinele sunt principalele blocuri de construcție de aproape toate țesuturile vii. Argireline este un lanț de șase aminoacizi, care sunt atașate la reziduul de acid acetic.

Caracteristicile mărfii

Gen:
Unisex
Caracteristică:
Anti-Imbatranire
NET WT:
30ML
Numărul De Model:
hidratant anti wrinkleFacial Ser Crema de Fata
Ingredient:
60% MATRIXYL 3000 , ACID HIALURONIC, Retinol
Utilizarea:
Fata
Tip De Element:
Crema
Cumpărătorii așa cum le place