.

.

Fond de ten lichid, Perie Fard de obraz Pudră Profesionale Baza de Machiaj Perie Pentru Fata de Frumusete Cosmetice Make up Brush Tool

Fond de ten lichid, Perie Fard de obraz Pudră Profesionale Baza de Machiaj Perie Pentru Fata de Frumusete Cosmetice Make up Brush Tool

RON 4.00
RON 5.44

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Dimensiune : 18cm culoare : Negru
Metoda De Plata
Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.
Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.
Termenii De Livrare
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS.
Am expediat de luni ? Sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.
Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.
Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Ea?s urmărite de țara dumneavoastră post office-ul Sau (China EMS-ul).
Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
Revine Pe Termen
În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.
Despre Noi
După 4 ani de succes de vânzare pe e Bay, am decis să ne nirvana. Suntem în prezent de specialitate la Femei?s și Copil?s de Moda. Am valoarea fiecărui client, precum și client angro. Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
qianlong
Perie Material:
Par Sintetic
Folosit Cu:
Fundația
Numărul De Model:
fundația perie
Dimensiune:
18cm
Cantitatea:
1 Bucata
Material Mâner:
Plastic
Tip De Element:
Pensula De Machiaj
Material:
Man-made fibre
Tip De Element:
Pensula De Machiaj
Element nume :
fundația perie
Dimensiune:
18cm
culoare:
Negru
Cumpărătorii așa cum le place