.

.

12buc/Set Îngroșat Auto Auto Usi Interioare Panel Audio Radio Demontare Removal Kit de Instalare Trim Bord Vehicul Refit Instrumente de Reparare

12buc/Set Îngroșat Auto Auto Usi Interioare Panel Audio Radio Demontare Removal Kit de Instalare Trim Bord Vehicul Refit Instrumente de Reparare

RON 15.00
RON 16.20

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Caracteristici :
1. Car audio demontare bun ajutor, conține cea mai mare piață auto audio demontare instrumente, multi-funcție de combinația instrument, pentru piața de astăzi modele de design.
2. Scoateți panoul interior, panoul de instrumente, sunetul zona de control, și acesta este un bun ajutor.
3. Acest set de instrumente, manopera rafinat, material excelent, dar, de asemenea, un cadou bun pentru prieteni.
4. Comparativ cu vânzările anterioare de metal rocker instrument de construcție stres destul de greu să cataramă Alice ușă rău pentru utilizarea din fier sau din oțel inoxidabil instrument deosebit de greu suprafață va deteriora masina vopsea în diferite părți după utilizare va pleca Alice urmă.
5. Acest paragraf este upgrade-ul de instrumente îmbunătățit, în asigurarea de viață a sculei și putere, în același timp, abandoneze complet de materiale metalice. Toate din material sintetic de calitate este foarte bun, are anumite protecție elastic puterea de ușă vigoare poate catarama bine, nu-mi place metal declin în mașină ca asta Alice lasă urme.
6. Categoria este foarte largă, inclusiv eliminarea usa si interior cu rocker, diverse taste sonore și așa mai departe, neted si elastic
Caietul de sarcini :
Material : plastic
Aplicație : utilizare masina
Cantitate : 12buc (îngroșat)
1 X 12buc Car Audio Auto Removal Tool Kit
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Orange
Tip de Foaie de Metal de Instrumente:
Foaie De Metal Setul De Unelte
Nume De Brand:
VODOOL
Foaie De Metal Set De Scule Piese:
12
Material:
Plastic
număr articol:
153150
Cumpărătorii așa cum le place