.

.

De înaltă calitate din oțel inoxidabil foarfece de culoare Neagra 16cm foarfece de uz Casnic Multi-funcțional rechizite de birou Instrumente de Tăiere

De înaltă calitate din oțel inoxidabil foarfece de culoare Neagra 16cm foarfece de uz Casnic Multi-funcțional rechizite de birou Instrumente de Tăiere

RON 11.00
RON 12.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil


De înaltă calitate din oțel inoxidabil foarfece de culoare Neagra 16cm foarfece de uz Casnic Multi-funcțional rechizite de birou Instrument de Tăiere
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport, dacă este cazul. Ne va livra articolele în termen de 7 zile lucrătoare de la plata. Nu garantam livrarea curent cu toate transferurile internaționale din cauza diferențelor în vamă timp de compensare în diferite țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale, taxe de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Noastre De Transport Maritim :
1. Cele mai multe dintre comenzile noastre sunt transport gratuit prin China Post Air Mail. Dar, uneori, pls ne permite de a schimba la alte curieri în funcție de situația reală. Dacă doriți să utilizați EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT sau altele vom verifica taxa de transport maritim pentru tine.
2. În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free, ne va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Această valoare mai mică nu reflectă prețul total plătit. Toate taxe la import sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Culoare Nepotrivire :
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că elementul a primit în culoare greșită, o buna comunicare sunt foarte apreciate.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
AE042545
Grupa De Vârstă:
Copii
Nume De Brand:
Coloffice
Dimensiune:
despre 16cm
culoare:
Negru
Material:
plastic& otel inoxidabil
Greutate:
50g
Aplicabile Vârstă:
Adult
Cumpărătorii așa cum le place