.

.

Europa Stil de Interior Fundal Fotografie Fereastră Luminos Tema Fundaluri Pentru Studio Foto fundo fotografico para estudio nou-născut

Europa Stil de Interior Fundal Fotografie Fereastră Luminos Tema Fundaluri Pentru Studio Foto fundo fotografico para estudio nou-născut

RON 39.00
RON 47.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Servicii pentru clienți Ne promitem că vom oferi cea mai bună calitate și satisfacerea după-service. Toate produsele noi sunt de vânzare sunt cele mai bune de calitate între produse similare. Toate elementele vor fi strict testate înainte de expediere!
Feedback-ul
Suntem sus sallers pe Aliexpress.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice problemă.
Pachetul include : 1 buc 5*7ft fundal
Produs caracteristici : Calculator-imprimate pentru realism, mai veșnică. Fotografiile arata ca modelul este de fapt acolo. Poate fi atârnat sau atârnat ușor, greutate redusă și manevrare ușoară. Perfect pentru studio, club, un eveniment sau o fotografie acasă. Excelent tratament de culoare și detaliu realist. De Brand nou, versatil fundal și o operă de artă. Notă : Acest articol este de un pitoresc calculator nou tipărite de fundal. Lumina nu suficient pentru a fi un hassle, dar suficient de durabil pentru a rezista și a obține o treabă bună! Acesta poate fi drapat sau atârnate direct cu ușurință! Acesta este mare pentru toate tipurile de fotografie : familie, copii, seniori de liceu, bridals, modele, sau chiar pentru activitatea comercială. Atenție : Avem 10x16ft,10x20ft,13x20ft,10x13ft, 10x10ft,8x8ft, 5x7ft,5x5ft și alte dimensiuni pentru acest stil, Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune (mm):
100x150cm, 150x150cm, 150x200cm, 250x250cm, 200x300cm, 300x300cm
Pachet:
Da
Tip:
Spray De Vopsit
Nume De Brand:
KIFIERG
Numărul De Model:
K-9526
Material:
Vinil
Stil:
Nunta
Dimensiune:
Diferite dimensiuni pentru a alege de
detalii:
Numai Conținutul fotografie Fundal(s)
aplica:
Studio Foto,Fotografii,Fotografie, Fundaluri
Conținutul De Imagine :
Orice Conținut Fotografie
Tema:
Nunta/Copii
Tipărit :
Digitale Imprimate,Pictate Manual Fundal
KEYWORD1:
acestor țări fotograficos
KEYWORD2:
fotografie de nunta fundaluri
Notificare:
Produs fără suport sau elemente de recuzită
Personajul:
Copil Nou-Născut,Fotografii Copii,Fotografii De Nunta,Fotograf
Cumpărătorii așa cum le place