.

.

Bucatarie Aragaz pe Gaz Placă Deflectoare Folie de Aluminiu Bord de Izolare de Izolare rezistente la Ulei 83*39 CM Gătit Grăsime Splash Șicane -30

Bucatarie Aragaz pe Gaz Placă Deflectoare Folie de Aluminiu Bord de Izolare de Izolare rezistente la Ulei 83*39 CM Gătit Grăsime Splash Șicane -30

RON 14.00
RON 19.36

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Bucatarie Aragaz pe Gaz Placă Deflectoare Folie de Aluminiu Bord de Izolare de Izolare rezistente la Ulei 83*39 CM Gătit Grăsime Splash Șicane
Caracteristici :
100% de Brand nou și de înaltă calitate !
Tip : Aragaz Folie Placa
Material : Folie De Aluminiu
Dimensiune : 39*83cm
Funcția :
Ulei-apărătoarea de noroi, poate preveni stropirea ulei și se izolație termică
Eco-Friendly,Aprovizionat
Notificare :
Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare.
Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferă datorită măsurare manual .
1 x Bucătărie, Aragaz Folie Placa
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Multiyilego
Numărul De Model:
B055516
certificare:
CIQ
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Tip:
Gătit Seturi De Scule
Material:
Folie De Aluminiu
Instrumente De Specialitate De Tip:
Stropi Ecrane
Tip:
Instrumente De Specialitate
Material:
Folie De Aluminiu
Cumpărătorii așa cum le place