.

.

JW-Printesa charlotte moissanite 1.00 CT

JW-Printesa charlotte moissanite 1.00 CT

RON 5287.00
RON 9612.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Element Detalii
Cod produs : BM - Printesa charlotte
Tăiere Stil : princess square
Principala Piatră De : Moissanites
Partea Piatra : Diamante
Carat : 1.00 CT
Gradul de culoare : DE
Grad claritate : VVS1
Tăiere Grad : 3 EX
Gem Diametru : 5.5 mm
Tip De Metal : Aur Alb
Metal Marca : 18 K(AU750)
Certificat De Tip : A Treia Petrecere De Evaluare
Comparație între Diverse Serii de Moissanite(100% Reale Trage) : LUX FANTEZIE Moissanite include LAC SALIN Serie (DE culoare) și Seria de BAZĂ (FG color)
Culoarea compararea diferitelor moissanite serie
Dimensiunea Diagramă pentru diferite țări și regiuni, vă rugăm să cu atenție măsura dimensiunea inel și de transfer în NOI dimensiuni în funcție de aceasta. Diametrul interior de inel regulat și circumferința degetului sunt necesare pentru dimensiunea corectă.
Cum să Vă Măsurați Dimensiunea Inel?(vă rugăm să urmați ghidul de mai jos) METODA1 Pasul 1. Wrap o bucată de hârtie în jurul valorii de degetul care alegeți să poarte inelul. Pasul 2. Marcați punctul în cazul în care lucrarea corespunde exact altă parte. Pasul 3. Măsura marcat de hârtie pentru a obține perimetrul de degetul. Apoi, a verifica noastre dimensiune inel diagramă și pentru a găsi dreptul de unul din NOI standard. METHOD2 de Măsurare Sfat : Utilizați standard riglă sau moale riglă pentru a măsura diametrul interior al inelului, fără deformări în milimetri (mm), cu excepția poziția inelului de braț. Diametru interior : excluderea poziției de inel de braț. Femeie dimensiuni : nu mai mult de NOI, marimea 8 este gratuit Peste intervalul de mărime trebuie să plătească taxe suplimentare : 18 K aur alb inel : pentru fiecare suplimentare de 0,5 NOI dimensiuni. PT950 inel : US16.00 pentru fiecare suplimentare de 0,5 NOI dimensiuni. Omul dimensiuni : nu mai mult de NOI dimensiuni 10.5 este gratuit Peste intervalul de mărime trebuie să plătească taxe suplimentare : 18 K aur alb inel : pentru fiecare suplimentare de 0,5 NOI dimensiuni. PT950 inel : US32.00 pentru fiecare suplimentare de 0,5 NOI dimensiuni. Certificatul este doar un exemplu , parametru nu este standard al produsului.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune Inel:
5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8
Gem De Culoare:
de culoare
Tip De Element:
Inele
Fine sau de Moda:
Bine
CertificateType:
GIC
Inele Tip:
Verighete
Gen:
Femei
Setarea Tip:
Penis setare
Partea Piatra:
diamant
Formamodel:
Planta
Stil:
Vintage
Numărul De Model:
JW-Printesa charlotte
Metale De Tip:
Aur Alb
Ocazie:
Petrecere
Nume De Brand:
JEWELLWANG
is_customized:
Yes
Principala Piatră De:
Moissanite
Ștampile Metalice:
18k
Cumpărătorii așa cum le place