.

.

1 Pereche Laser Lampă Cu Xenon Livrare Gratuita Lampă De Xenon 8*125*270 -5 Pentru Fibra Optica Cu Laser De Tăiere Aparat De Sudura Puls Lampa De Xe

1 Pereche Laser Lampă Cu Xenon Livrare Gratuita Lampă De Xenon 8*125*270 -5 Pentru Fibra Optica Cu Laser De Tăiere Aparat De Sudura Puls Lampa De Xe

RON 364.00
RON 391.64

Cantitatea de bunuri
Disponibil


1 Pereche Laser Lampă Cu Xenon Transport Gratuit
Pulsul Xenon 8*125*270-5
(Hard tub)
Xenon este un element chimic cu simbolul Xe și numărul atomic 54. Este un lichid incolor, dens, fără miros de gaz nobil se găsește în atmosferă în cantități infime.Deși, în general, reacționează, xenon pot suferi câteva reacții chimice, cum ar fi formarea de xenon hexafluoroplatinate, primul gaz nobil compus pentru a fi sintetizate.
Xenon este utilizat în flash lămpi și lămpi cu arc, și ca un anestezic general. Primul laser excimer design folosit un xenon dimer moleculă (Xe2) ca lasing mediu, și mai devreme cu laser modele utilizate flash xenon lămpi și pompe. Xenon este utilizat pentru a căuta ipotetic slab interacționează particule masive și ca propulsor pentru ion propulsoarele în nave spațiale.
În mod natural xenon este format din opt izotopi. Mai mult de 40 de instabil xenon izotopi supus dezintegrarii radioactive și izotopi de xenon sunt un instrument important pentru studiul istoriei timpurii a Sistemului Solar. Radioactiv xenon-135 este produs de dezintegrare beta de iod-135 (un produs de fisiune nucleară), și este cel mai semnificativ (și nedorit) absorbant de neutroni în reactoarele nucleare.
Xenon este utilizat în lumină-dispozitive care emit numit flash xenon lămpi, utilizate în fotografice flash-uri și lămpi stroboscopice; a excita activă mediu în lasere care apoi a genera lumină coerentă; și, ocazional, în lămpi bactericide. Primul laser solid-state, inventat în 1960, a fost pompat de o lampă cu xenon flash, și lasere utilizate la putere confinare inerțială de fuziune sunt, de asemenea, pompat de flash xenon lămpi.
Laser hernie lampă, de asemenea, numit de greu lampa cu xenon. Una dintre cele mai frecvent utilizate surse de lumină pentru echipamente laser, cunoscut sub numele de laser lămpi cu xenon, impulsuri lămpi cu xenon, este un xenon fotocelula sau lampa flash.
Dimensiunea Explicație :
Exemplu : 8*125*270-5
Unitate : mm
8 : Diametru tub de
125 : lungime Arc
270 : lungimea Totală
5 : diametru Electrod
De asemenea, furnizarea de lampa cu Xenon cu alte dimensiuni, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos, dacă aveți nevoie de unul dintre ei, vă rugăm să ne contactați :
Laser Xe Lampa Pachet :
.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Alte
Utilizare:
Comerciale Fabricarea
Numărul De Model:
8*125*270-5
is_customized:
Yes
Numele produsului:
Lampă Cu Xenon Flash,Puls Xenon
Material carcasă de Perete:
Filtru uv Cuarț și Sticlă
Tip Lampa:
Greu Tip Lampa
Cerere:
masina de debitat cu laser
personalizate de producție:
DA!
Cumpărătorii așa cum le place