.

.

5pcs 4 Inch Multifuncțional din Plastic Negru Nailon Fix Clip Instrumente DIY cu Un tip Cleme de Primăvară și 50mm Maxim de Deschidere

5pcs 4 Inch Multifuncțional din Plastic Negru Nailon Fix Clip Instrumente DIY cu Un tip Cleme de Primăvară și 50mm Maxim de Deschidere

RON 24.00
RON 27.88

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Descriere
Caracteristici :
- De înaltă calitate, robust și durabil.
- Perfect pentru plaja sau atunci când călătoriți! Toată lumea de la plaja va doresc aceste! Rotunjite mânere pentru prindere confortabilă cu blând, pivotant tampoane pe care le adapteze la suprafață prindere.
- Aceste Cleme, Muselină Cleme, cleme mini de vânzare poate fi folosit pentru tot felul de proiecte, cum ar fi de lipire, fixare, prindere, și în diy de iluminat fotografie, prelucrare a lemnului, fotografie, fotografie, fundaluri, crafting din impletitura de nylon de construcție.
- Dacă utilizați aceste într-un studio de fotografie, într-un magazin de prelucrare a lemnului, în timp ce faci DIY locuri de muncă în jurul casei sau cu dumneavoastră preferat de meserii, cleme cu arc poate fi prietenul tău cel mai bun, în special ori de câte ori aveți nevoie de un plus de han.
Model : A-tip Fix Clip
Material : Plastic
Culoare : Negru
Cantitate : 5 buc
Maxim de Deschidere : 50mm
Dimensiune : 4 Inch
Tip : Un tip Pachetul include
5 x Fix Clip

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
ChgImposs
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Numărul De Model:
EPC_HAW_308
is_customized:
Yes
Cumpărătorii așa cum le place