.

.

Atreus 4buc Fibra de Carbon Mânerul Ușii Castron Ornamente Autocolante Pentru Volkswagen VW Golf 7 MK7 GTI R GTE GTD LHD 2013-2017 Accesorii

Atreus 4buc Fibra de Carbon Mânerul Ușii Castron Ornamente Autocolante Pentru Volkswagen VW Golf 7 MK7 GTI R GTE GTD LHD 2013-2017 Accesorii

RON 104.00
RON 115.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nume produs : C arbon fibre autocolante decorative Material : fibra de Carbon Modele Aplicabile : Pentru Volkswagen VW Golf 7 GTI R GTE GTD MK7 VII 2013 2014 2015 2016 2017 LHD Metoda de Instalare : poziția de Aliniere, aveți posibilitatea să lipiți direct locație de Instalare : Fereastra de Ridicare a Comuta Butonul de pe Panoul
Transport și taxe Vamale probleme
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda. Vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxa vamală și de TVA/GST.
Pentru multe țări, poate că cumpărătorii vor trebui să plătească taxe vamale.
Te rog nu confunda diferența dintre costul de transport maritim și de taxe vamale, și nu lăsați feedback-ul negativ pe motiv de taxe vamale. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.
PS : Rusia, SUA, AU nici taxe vamale.
Garanție Și Garanție
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.
Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să contactați-ne înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Atreus
An:
2013-2017
Numele Modelului:
Pentru Golf 7 Gti
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
0cm
Lățime Produs:
0cm
Înălțime Element:
0cm
Articol Greutate:
100g
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Tip De Element:
Interior Semifabricate
Cumpărătorii așa cum le place