.

.

De Brand Nou 45cm Acid Alcaline Rezistente Mănuși de protecție rezistent la apă Și Ulei Anti-derapare Mănuși Mănuși Industriale Transport Gratuit

De Brand Nou 45cm Acid Alcaline Rezistente Mănuși de protecție rezistent la apă Și Ulei Anti-derapare Mănuși Mănuși Industriale Transport Gratuit

RON 76.00
RON 79.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Glove material : 100% cauciuc natural concentrat (fără plastifiant, ulei de silicon-free, amide)
Caietul de sarcini : Lungime 45 * Latime 16 CM
Numărul de vânzări : 1 double / sac
Caracteristici : acide și alcaline, anti-coroziune, rezistent la apa, noroi, super practic rezistent la uzura, non-alunecare, anti-cut.
Se aplică la :
Pescuit marin, ulei industrial, operațiunile subterane, curatare canalizare constructii, fabrici, spitale, cercetare, hoteluri, toalete, produse acvatice prelucrare, masina de spalat etaj, baie, spalatorie auto și alte industrii.
Clienții ruși, vă rugăm să rețineți,destinatarul vă Rugăm să scrie numele complet.compania de transport maritim nevoie de numele complet pentru a trimite pachetul.
Livrare :
când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport .Vom trimite articole în termen de 10 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate la timp de deliery. Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul.Costul de transport nu include orice inport impozite,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
L
Material:
Cauciuc
Clasificarea:
Acid Alcaline Mănuși Rezistente
Numărul De Model:
mănuși de cauciuc
Caracteristici:
timp mănuși de cauciuc
Cumpărătorii așa cum le place