.

.

America Statuia Libertății construcția Arhitecturală DIY tăiere cu laser puzzle model 3D Nano metal Puzzle Jucării pentru adulți Cadou

America Statuia Libertății construcția Arhitecturală DIY tăiere cu laser puzzle model 3D Nano metal Puzzle Jucării pentru adulți Cadou

RON 64.00
RON 98.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Caietul de sarcini : Tema : 3 D Arhitectural Clădirea puzzle Nume : America de Statuia Libertății Arhitectural puzzle 3 D Model : J001-G,J001-S Material : Alamă,fier Inoxidabil Dimensiuni : L 5.5 x 5.5 W x H 11.8 cm Culoare : Aur,Argint Cantitatea de Foi : 2 buc Numărul de Piese : 60 buc Varsta : 14+ Grad de dificultate : 5 Stele Caracteristică : design Original,Nu lipici necesare. Toate puzzle au competentă, și de bună calitate. 3 D Asamblare Model Pentru Home Deco sau Prieteni Cadou. Detalii uimitoare și minunate DIY experiență. Un Pas Cu Pas de imagine manual,usor de asamblat. Notă : piese de Mici dimensiuni ar trebui să fie ținute departe de copii sub 3 ani.Fii atent de părți ascuțite! Pachetul Inclus : 1 x America Statuia Libertății Arhitectural J001-G 3 D DIY Jucărie Puzzle 1 x Manual de utilizare(engleză/Chineză)
Produs Deatais
Produs introducere : aceasta este o înaltă calitate de metal model produs de ultra-precizie de tăiere cu laser. Metal model este utilizarea de extrafin de prelucrare de metal etanșare de radar cu laser, și apoi îndepărtate, cum ar fi metal procesul de îndoire, pliere și apoi conectați, puteți crea un model de lume cât mai mic de palmier de dimensiuni. 30 de tipuri de produse includ 1~3 bucati placi de puzzle, cel mai simplu produs au doar o piesă de puzzle bord și au nevoie de doar 30 de minute pentru a termina, dar cel mai dificil de produs sunt 3 bucati de placi de puzzle și au nevoie de mai mult de 3 ore pentru a termina. Nu este nevoie de lipici, doar asamblarea produsului ca manualul de utilizare a spus, dar pregătiți-vă foarfecele și cleștii, dacă au o pereche mică, acolo va fi cel mai convenabil.
Vă rugăm să fie pacient pentru a termina modelul, dacă nu ai putea rezolva problema în cele din urmă, vă rugăm să ne contactați, vă vom arăta asamblarea vedio. Cele mai multe dintre oameni pot termina modele urmând hărți în instrucțiune. În prezent, doar lansa manual de utilizare engleză. Vă rugăm să Rețineți : ar Putea Conține piese de mici dimensiuni, care NU sunt destinate copiilor sub 3 ani.

Caracteristicile mărfii

Tip:
puzzle jigsaw
Avertizare:
aveți grijă la marginile
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
Roronoa Zoro
Numărul De Model:
America Statuia Libertății Arhitectura Buildingl
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani
Material:
Metal
Tema:
Clădiri
Scara:
1
Material:
Metal
Utilizarea:
puzzle jigsaw
Fel:
3D DIY Jucarii
Model:
metal DIY model
Dimensiune:
5,5 cm x 5,5 cm x 11.8 cm
Numele:
America Statuia Libertății construcția Arhitecturală puzzle 3D
Cumpărătorii așa cum le place