.

.

3D metal Puzzle Zhao Yun Cavaler Model Kituri R002 3D DIY tăiere cu laser puzzle model Nano Puzzle Jucării pentru adulți Cadou

3D metal Puzzle Zhao Yun Cavaler Model Kituri R002 3D DIY tăiere cu laser puzzle model Nano Puzzle Jucării pentru adulți Cadou

RON 104.00
RON 129.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să Rețineți : Acest model are 5 foi,7 stele, nivelul de dificultate,nu costum pentru incepatori.
Caietul de sarcini : Nume : Zhao Yun 3 D metal Puzzle Model : R002
Material : fier Inoxidabil,Alamă
Greutate : 260g
Dimensiuni : L 20 x 14.5 W x H 19 cm
Culoare : Aur Alb Albastru Argintiu
Cantitatea de Foi : 4.25 buc
Varsta : 14+ Grad de dificultate : 7 Stele Caracteristică :
Design Original,Nu lipici necesare. Stare : 100% de brand nou și de bună calitate. Detalii uimitoare și minunate DIY experiență. Pas cu pas imaginea manual,de la est la clădire. Notă :
Piese de mici dimensiuni ar trebui să fie ținute departe de copii sub 3 ani.Fii atent de părți ascuțite!
Pachetul Inclus :
1 x Zhao Yun Z002 3 D DIY Metal Puzzle Jucărie 1 x Manual de utilizare
Produs Deatais
Produs introducere : aceasta este o înaltă calitate de metal model produs de ultra-precizie de tăiere cu laser. Metal model este utilizarea de extrafin de prelucrare de metal etanșare de radar cu laser, și apoi îndepărtate, cum ar fi metal procesul de îndoire, pliere și apoi conectați, puteți crea un model de lume cât mai mic de palmier de dimensiuni. 30 de tipuri de produse includ 1~3 bucati placi de puzzle, cel mai simplu produs au doar o piesă de puzzle bord și au nevoie de doar 30 de minute pentru a termina, dar cel mai dificil de produs sunt 3 bucati de placi de puzzle și au nevoie de mai mult de 3 ore pentru a termina. Nu este nevoie de lipici, doar asamblarea produsului ca manualul de utilizare a spus, dar pregătiți-vă foarfecele și cleștii, dacă au o pereche mică, acolo va fi cel mai convenabil.
Vă rugăm să fie pacient pentru a termina modelul, dacă nu ai putea rezolva problema în cele din urmă, vă rugăm să ne contactați, vă vom arăta asamblarea vedio. Cele mai multe dintre oameni pot termina modele urmând hărți în instrucțiune. În prezent, doar lansa manual de utilizare engleză. Vă rugăm să Rețineți : ar Putea Conține piese de mici dimensiuni, care NU sunt destinate copiilor sub 3 ani. Toate mici constatările este gata atunci când a trimis afară, Dacă nu se poate termina construirea, trebuie Doar să verificați în cazul în care este greșit și corect, foloseste-ti capul de succes.

Caracteristicile mărfii

Tip:
puzzle jigsaw
Avertizare:
aveți grijă la marginile
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
Roronoa Zoro
Numărul De Model:
Zhao Yun 3D metal puzzle
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani
Material:
Metal
Tema:
Clădiri
Scara:
1
Material:
Metal
Utilizarea:
puzzle jigsaw
Fel:
3D DIY Jucarii
Model:
metal DIY model
Dimensiune:
20 cm x 19.5 cm x 14.5 cm
Numele:
Zhao Yun 3D metal puzzle
Cumpărătorii așa cum le place