.

.

Izolat 6-Canal Pt100 Intrare Termocuplu Temperatura de Module de Achizitie RS485 Modbus DIN

Izolat 6-Canal Pt100 Intrare Termocuplu Temperatura de Module de Achizitie RS485 Modbus DIN

RON 340.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


AUTO-6 PT module
Modulul Dispune de Platina RTD intrare, indexarea numărul Pt100 6-canal de intrare curent de ieșire Constant, să nu fie afectate de mediul extern modificări Rezoluție precizie de 0,1 grade Folosind DC-CD izolate modul de alimentare, semnalul de achizitie este mult mai stabil și mai mare precizie. Achizitie cip foloseste 24 de AD, DA de ieșire de 8 biți conversie analog
1.1 Modul De Introducere
MASINA de serie module folosind RS485 port de comunicare , Bazat pe standardul Modbus protocol, cu utilizarea pe scară largă de semnificație. Inclusiv extensia de modelul de intrare și de ieșire module, modul de intrare analogic, analog output module, temperatura de module de achizitie. EX Series PLC, MD serie de afișare text, și alte echipamente aferente pentru a sprijini Modbus protocol a fost utilizat pe scară largă în temperatură, debit, nivel, presiune și alte sisteme de control al procesului.
1.2 Modulul Model :
1.3 dimensiunea Modulului :
Forma și dimensiunea de MASINA serie de module, vă rugăm să consultați graficul de mai jos (unitate : mm) :
1.4 Putere Maximă De Izolare :
MASINA Serie de module interne de sistem sunt toate izolate. Și acolo sunt de joasă și de înaltă presiune de protecție. Decât tensiunea nominală, sistemul automat alimentarea. 1500 V test de izolare! Acorde mai multă atenție la calitatea produsului!

Caracteristicile mărfii

Tip Motor:
Motor Pas Cu Pas
Numărul De Model:
FX1S 14MT
Nume De Brand:
LOLLETTE
Alimentare:
DC24V
RS485:
Modbus RTU
Ieșire:
6pt100
Cumpărătorii așa cum le place