.

.

Ablibi Bărbați de Bambus, Lemn de ochelari de Soare Vintage din Lemn Meșteșug Femei Gri Polarizat ochelari de soare pentru Femei Ochelari in Cutie de Lemn

Ablibi Bărbați de Bambus, Lemn de ochelari de Soare Vintage din Lemn Meșteșug Femei Gri Polarizat ochelari de soare pentru Femei Ochelari in Cutie de Lemn

RON 139.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


cadru de lemn
Polarizat
Lucrate MANUAL din LEMN ochelari de SOARE - Fiecare pereche de ochelari de soare este unic și a făcut din lemn de pere laminat naturale cu un strat de ceară. Ochelarii de soare sunt ușoare și pot pluti în apă.
CR-39 LENTILE POLARIZATE - Nostru lentile polarizate oferă o viziune de cristal clar și anti-orbire cu 100% UV400 protecție, pentru a proteja ochii de razele soarelui în timpul explorari.
CLASIC STIL NATURAL - modul Clasic stil arata elegant pe toată lumea. Dimensiune cadru : 145mm fata latime x 143mm cadru picior lungime x 49mm înălțime (5.7" x 5.6" x 1.9"). Podul de nas : 19mm (0.75"). Dimensiunea obiectiv 52mm x 40mm (2.0" x 1.6").
GRATUIT MICROFIBRA HUSĂ - Fiecare pereche de ochelari de soare veni cu o înaltă calitate de bambus caz, o husă și microfibră cârpă curată pentru a păstra ochelarii de soare în condiții de siguranță.
100% BANII ÎNAPOI de GARANTARE - Toate motelan clienții se bucură de 30 de zile de bani înapoi de garantare. Clienții pot returna și a obține o rambursare în caz de cumpărare nu este satisfăcătoare pentru orice motiv. Nu ai nici un risc de a încerca.

Caracteristicile mărfii

Ochelari De Tip:
Ochelari de soare
Tip De Element:
ochelari
Numele Departamentului:
Adult
Lentile De Material:
CR-39
Lens Înălțime:
42cm
Gen:
Bărbați
Nume De Brand:
ablibi
Stil:
Pătrat
Lentile Optice Atribut:
Oglindă,Polarizate,Anti-Reflexie
Material Cadru:
bambus
Obiectiv Lățime:
55cm
Articol:
Personalizate (Logo Gravat cu Laser)
Material:
Bambus Carbonizat
Pachet:
Brand Pachet(Cutie De Lemn,Geanta Cadou)
Gen:
Unisex
Balama:
arc balama
Greutate:
Light Weight (floating on water)
Elegant:
Vintage unic de moda ochelari
Cumpărătorii așa cum le place