.

.

Lucru manual DMC culoare cusatura Cruce,kit Pentru Broderie set,turn Far imprimate model Eco-Cusatura pictura acasă decor de perete

Lucru manual DMC culoare cusatura Cruce,kit Pentru Broderie set,turn Far imprimate model Eco-Cusatura pictura acasă decor de perete

RON 30.00
RON 60.72

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Bine ati venit LA Dragoste Decor Acasă de Distribuție Descriere Produs
Caietul de sarcini : Farul(2) peisaj cruce cusatura broderie
Material : Bumbac
Pânză de Dimensiune : 11 CT-51*38cm
14 CT-40x30cm
Grid : 178x126
Broda toate colorate parte
Lista De Pachete :
1 * Bine canva
1 * HD Grafic Colorat cu instrucțiuni engleză
2 * Ace
* Pachete de Cotton Threads
Cum să Coase
TRANSPORT GRATUIT Ne va livra prin China Post Air Mail transport gratuit . Dacă scopul este de peste 200 de dolari,pachetul va fi livrat gratuit prin EMS sau DHL.dar pentru Africa de arii și zone îndepărtate, nevoie pentru a comanda de 300 de dolari pentru transport gratuit pentru EMS/DHL Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale duo la diferențe în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută. Și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.
Am promisiunea de a se ÎNTOARCE cu credință descrie toate elementele de vânzare. Dacă produsele pe care le primesc nu este la fel de descris, vă rugăm să ne contactați. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la data primirii elemente. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line de servicii înainte de a trimite înapoi bunurile .
FEEDBACK-ul
Reacțiile tale sunt foarte importante pentru noi!!!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,Vom păstra, oferindu-vă servicii de aici.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
14ct white canva, 14ct printed canva, 11ct printed canva
Stil:
Europa
Model Tip:
Scenic
Material:
100% Bumbac
Tip:
Pachet
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Nume De Brand:
QIUSI
Ambalajul Extern:
Geanta
Setați Tipul:
cross stitch
Tip:
Accesoriu De Cusut
Starea:
De Brand Nou
Vânzările modul:
Se amesteca ordine, en-gros
Cumpărătorii așa cum le place