.

.

Nou Oțel Inoxidabil Aluat Separator 5 Roată de Tăiere cu Role Server Slicer Rocker Pizza, produse de Patiserie masini de uscare Instrument TB Vânzare

Nou Oțel Inoxidabil Aluat Separator 5 Roată de Tăiere cu Role Server Slicer Rocker Pizza, produse de Patiserie masini de uscare Instrument TB Vânzare

RON 68.00
RON 108.08

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nou Oțel Inoxidabil Aluat Separator 5 Roată de Tăiere cu Role Server Slicer Rocker Pizza, produse de Patiserie masini de uscare Instrument TB Vânzare Caracteristici :
Ușor de utilizat și curat, durble pentru mult timp de utilizare.
Perfect pentru a face prăjituri, pizza, pâine ect.
Culoare : Argintiu
Material : otel Inoxidabil
Deschide total dimensiune : 49 x 24.2 cm
Aproape total dimensiune : 5.5 x 24.2 cm
Jante spațiere : 11.6 cm(Max), 1.2 cm(cel mai Puțin)
Diametrul roților : 5.3 cm
1 x cutter Pizza
Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Aihogard
Pizza Instrumente De Tip:
Pizza Freze & Jante
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică:
Eco-Friendly
certificare:
CE / UE
Numărul De Model:
5 Roata Pizza Cutter
Tip:
pizza instrumente
Cumpărătorii așa cum le place