.

.

100buc/lot 10cmx15cm /3.93 inch x5.9inch Pungă Auto de Etanșare cu posibilitate de Reînchidere Plastic Clar PolyBag pentru Componente de Bijuterii

100buc/lot 10cmx15cm /3.93 inch x5.9inch Pungă Auto de Etanșare cu posibilitate de Reînchidere Plastic Clar PolyBag pentru Componente de Bijuterii

RON 56.00
RON 66.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


De Vânzare la cald 100buc Auto de Etanșare de Blocare Zip Pungi de Plastic 10cmx15cm /3.93 inch x5.9 in Negru Sac de Ambalare
Cantitate : 100buc
Culoare : Negru
Dimensiune : 7cmx10cm /2.75 inch x3.93inch
Grosime : 0,2 mm
Utilizare pentru : puteți folosi pentru pastile; butoane; piese metalice mici, mici butonul bateriei; semințe de plante; perla; pulbere; margele de cristal; mici de jad, accesorii, cercei, etc.
Vă rugăm să verificați în mod clar dimensiunea produsului , nu vreau să văd feedback-ul rău despre dimensiunea,vă mulțumim pentru cooperare!
dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi .
Detaliu De Ambalare
Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în timpul tranzitului.
Procesul De Cumpărături
Despre Transport
1.Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata.
2.În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-20 zile pentru a ajunge.
3.China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-45 de zile. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive . S-ar putea merge mai mult de 20 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere.
4.Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care comanda este mare.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face )
NOTĂ : Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare ! Toate produsele trebuie să fie expediate la aliexpress verificat adresa.
Termeni De Vanzare
Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii. va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
KoMee
Tip De Element:
Auto-Etanșare de Blocare Zip pungă de Plastic
Dimensiune:
10cmx15cm /3.93inch x5.9inch
culoare:
Negru
Material:
PE plastic, pungi de cadouri
utilizare pentru:
Lucruri Mici
Grosime:
0,2 mm (grosime)
Sigiliu de culoare:
Negru
Cantitatea:
100buc
Cumpărătorii așa cum le place