.

.

Moda rășină baie set de cinci bucati de baie, articole de toaletă set perie cupa titularul periuta de dinti ziua de nastere cadou de nunta

Moda rășină baie set de cinci bucati de baie, articole de toaletă set perie cupa titularul periuta de dinti ziua de nastere cadou de nunta

RON 197.00
RON 240.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Moda rășină baie set de cinci bucati de baie, articole de toaletă set perie cupa titularul periuta de dinti ziua de nastere cadou de nunta Produs : Cinci piese set de baie - Material : de înaltă calitate rășină - Multi-modele de culoare pentru a alege este o artă, este un fel de frumusețe, respect pentru personalitatea și ca stil modern de tine, este cea mai bună alegere ideala!
1 : în Germania clienții
vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex sau TNT . Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
2 : pentru clienții din rusia
vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
3 : pentru clienții din Brazilia
dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .
4 : pentru Ucraina, Belarus clienții
Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .
5 : pentru clienții din America de Sud
dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
201701030002
Tip:
Cinci piese Set
Material:
Rășină
Caracteristică:
Eco-Friendly
Nume De Brand:
SIBAOLU
Cumpărătorii așa cum le place