.

.

De înaltă calitate Swan perie de toaletă suportul de Vânzare la Cald ceramice Plastic Creative baie Amuzant de Curățare de uz Casnic Instrument perie de curățare

De înaltă calitate Swan perie de toaletă suportul de Vânzare la Cald ceramice Plastic Creative baie Amuzant de Curățare de uz Casnic Instrument perie de curățare

RON 72.00
RON 98.28

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Fierbinte de Vânzare din ceramica din material Plastic de Înaltă calitate Swan perie de toaletă titularul Creative baie Amuzant de Curățare de uz Casnic Instrument transport Gratuit
Dacă sunteți cumpărători și între timp au avantajul de cantități,vă rugăm să căzut liber pentru a comunica cu noi despre prețul nostru.Noi vă va oferi cu siguranta mai multe sezoniere de preț.Așteptăm cu nerăbdare să devină ideea ta furnizor si partener de afaceri.În acest fel,ne vom asigura pentru a atinge obiectivul de situație win-win.
1 : în Germania clienții
vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex sau TNT . Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
2 : pentru clienții din rusia
vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
3 : pentru clienții din Brazilia
dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .
4 : pentru Ucraina, Belarus clienții
Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .
5 : pentru clienții din America de Sud
dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Două piese
Material:
Ceramica
Caracteristică:
Eco-Friendly
Nume De Brand:
SIBAOLU
Cumpărătorii așa cum le place