.

.

FAAK mare anal plug dop de fund silicon anal dildo cu ventuza vibrator dilatador analsex jucarii sexuale pentru cupluri, masaj prostata

FAAK mare anal plug dop de fund silicon anal dildo cu ventuza vibrator dilatador analsex jucarii sexuale pentru cupluri, masaj prostata

RON 95.00
RON 100.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

FAAK mare anal plug dop de fund silicon anal dildo cu ventuza vibrator dilatador analsex jucarii sexuale pentru cupluri prostata masaj Material : silicon dimensiuni : ca spectacol cinematografic 1. 12 luni de garanție. Cumpara cu incredere (cu excepția acces Hot sexy haine, jucării, spectacole de teatru cupluri costume Femei Sexy Lenjerie intima jucarii sexuale pentru couplessories)
2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi. Nu deschide disputa fără comunicare. 3. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni. 4. Dacă elementul este defect în 1 lună, vom umăr O CALE de transport de marfă trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce. Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect. 5. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Ne va Repara pentru tine după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
1. Pentru a vă asigura că primiți de la zero sau minime de impozitare, ne-am putea declara ca "jucării/cadou" cu valoare scăzută 2. Poate comanda va suporta taxe de import suplimentare. Taxe sau alte obiceiuri legate de taxa. 3. Taxe de Import, Impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. 4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. 5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Negru
Tip De Element:
Sex Anal Jucarii
Numărul De Model:
RMC-15600
Dimensiune:
length 156mm
Material:
TPE
Sugestiv Sexual:
No
Nume De Brand:
FAAK
Obscene Imagine:
No
culoare:
Mare anal plug
Funcția:
dop de fund
Material:
ventuza penis artificial
Tip De Element:
prostata masaj
Utilizarea:
stimulator anal
Cumpărătorii așa cum le place