.

.

6pcs Copii Desene animate pentru Copii Stencil Tatuaj Șablon,Flori de Cerb de Crăciun Moș Crăciun Copil Aerograf Sclipici Tatuaj Stencil

6pcs Copii Desene animate pentru Copii Stencil Tatuaj Șablon,Flori de Cerb de Crăciun Moș Crăciun Copil Aerograf Sclipici Tatuaj Stencil

RON 25.00
RON 27.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dimensiune produs Notă : 18 cm*8.5 cm Tip : Tatuaj Stencil Nume de Brand : vopsea de corp Numărul de Model : șablon șablon de tip de Element : șablon Șablon tip : aerograf tatuaje caracteristici Produs : copil, copii stencil tatuaj Lipire poziție : vopsea de corp Numărul de utilizări : de 1-3 ori Dimensiune : 18*8.5 cm Material : PVC negru Cantitate : 6 buc Modele : modele Mixte Caracteristică : tatuaj stenciling Nume : 6pcs Copii Desene animate pentru Copii Stencil Tatuaj Șablon,Flori de Cerb de Crăciun Moș Crăciun Copil Aerograf Sclipici Tatuaj Stencil Notă : Cumpărătorul va primi 6 pc-uri de înaltă calitate, șabloane,Șabloane de Tatuaj poate fi utilizat în mod repetat. S282-S287,Fiecare stil 1 buc. Stiluri Cum Urmează :
Folosind Metoda :
1.Alegeți designul dorit și coaja de pe suport de culoare albă.
2.Asigurați-vă că pielea este uscată înainte de a aplica autocolantul. Loc de autocolant pe piele în direcția în care doriți și apăsați ferm, asigurându-vă că nu există riduri sau blebs, scoateți clar de film de la autocolant.
3.Folosiți peria appliator în sticlă, și se aplică lipici pe piele arată printr-o matrita.
4.Scoateți stencil după aproximativ 1-2 minute.
5.Utilizați cosmetice mici perie pentru a aplica sclipici pentru zonele cu lipici. Asigurați-vă sclipici acoperă complet toate zonele cu lipici. (Puteți amesteca culori)
6.Utilizarea de mare perie cosmetice să apăsați în jos sclipici, după sclipici a fost ferm stabilit, perie departe excesul de sclipici.
7.Tatuaje sclipici va dura aproximativ o săptămână în condiții normale.menține pielea uscată.
1. Avem transport gratuit toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/UPS sau China Post / e Packet/ALTE,modul de transport maritim care va depinde de suma totală a comenzii : 2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat. 3. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută. 1.Dacă produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Tatuaj stencil
Nume De Brand:
xmasir
Numărul De Model:
tatuaj sclipici șabloane
Tip De Element:
Crăciun Glitte tatuaj stencil template-uri
Șablon De Tip:
aerograf Crăciun Sclipici stencil tatuaj
Caracteristicile Produsului:
copii Copii stencil tatuaj
Lipirea poziția:
Tatuaj Sclipici Sabloane Pentru Pictura
Numărul de utilizări:
1-3 ori Stencil Tatuaj
Dimensiune:
18*8.5cm
Material:
PVC autocolant Tatuaj Stencil
Cantitatea:
8 Bucati
Modele:
Flori de Crăciun, Cerb, Mos Craciun Desene animate Copii Drăguț Tatuaj stencil
Caracteristică:
Crăciun Copii Copil Aerograf tatuaj Sclipici stenciling
Cumpărătorii așa cum le place