.

.

transport gratuit~ MJ-GPS14 import reducere 14x2.7mm import MKA, în mod normal, aproape de tip stuf uscat magnetic comutator reed

transport gratuit~ MJ-GPS14 import reducere 14x2.7mm import MKA, în mod normal, aproape de tip stuf uscat magnetic comutator reed

RON 22.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Reed principiu :
Uscat țeava de trestie este menționată ca limba uscata țeava de trestie, un contact pasiv comutator electronic element, are o structură simplă, volumul de urină în control, și alte avantaje, coajă sale este, în general, un tub de sticlă etanș și conducta este echipat cu două fier elastic reed panouri, de umplere de gaz inert cu un metal rodiu. De obicei, tubul de sticlă două este fabricat din materiale speciale este separat de stuf. Atunci când materialul magnetic în apropierea tub de sticlă, în cadrul acțiunii de liniile de câmp magnetic, două trestii de țeava interioară este magnetizat de contact pentru a atrage reciproc, reed va trage împreună, nodurile sunt conectate la circuitul de conectivitate. Extern forță magnetică dispare, două trestii separate datorită elastic linie, de asemenea este rupt. Prin urmare, ca o utilizare de câmp magnetic semnal pentru a controla circuitul dispozitiv de comutare, un stuf uscat conducta poate fi un senzor, pentru a conta, de a limita și așa mai departe (în sistemul de securitate este folosit în principal pentru a face Menci, fereastra magnetic), și este, de asemenea, utilizate pe scară largă într-o varietate de dispozitive de comunicare.
Caracteristici și aplicații :
1, un stuf uscat conducta are avantajele structura compacta, greutate redusa, poate fi instalat într-un spațiu extrem de limitat, potrivit pentru miniaturizarea echipamentelor.
2, un stuf uscat țeavă comutator componente sunt închise ermetic într-o atmosferă de gaz inert, mereu nu are contact cu mediul exterior, durata de viață lungă.
3, alunecare element nu este folosit în limba uscata țeava de trestie, nu va apărea deci în toate degradarea metalului de metal oboseala fenomen, pentru a se asigura că, în fapt, nici o limită și durata de viață a mașinii.
4, magnetic comutator reed în telefoane mobile, program controlat de switch-uri, copiatoare, mașini de spălat, frigidere, aparat de fotografiat, dezinfecție dulap, Menci, fereastra magnetice, electromagnetice releul, electronice, aparate de cântărire, de nivel de lichid metru, contor de gaz, contor de apă și așa mai departe au fost aplicație foarte bună.

Caracteristicile mărfii

certificare:
CCC,RoHS
Tip Comutator:
comutator reed
Tip De Element:
Switch-uri
Cumpărătorii așa cum le place