.

.

7 inch TFT LCD display PENTRU HITACHI TX18D42VM ecran LCD de înlocuire panou de transport Gratuit

7 inch TFT LCD display PENTRU HITACHI TX18D42VM ecran LCD de înlocuire panou de transport Gratuit

RON 144.00
RON 156.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


7 inch TFT LCD display PENTRU HITACHI TX18 D42 VM ecran LCD de înlocuire panou
Descriere Produs
Atunci când achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să adăugați-le la cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.(nevoie de contact agent de vanzari)
După ce face o comanda (sub multe tipuri de culori),vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi ,informându-ne ce culoare ai nevoie. Multumesc
Bine ati venit la S. Mita Internaționale magazin online
Deoarece este nevoie de aproximativ 10-45days sau mai mult prin China Post e-Mail, și, de asemenea, nu pot găsi detalii de transport maritim informatii pe Web de câteva ori,vă rugăm să nu deschideți un litigiu, până să ne contactați. Daca sunt urgente,atunci vă rugăm să alegeți DHL sau alte express! Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles!
Articole nota : Foarte important pentru tine!
Vom marca articole ca "Probă" sau "Cadou" cu mai mică valoarea produsului, astfel încât pentru a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau SARITURI sau alte Taxe de Import.
Garanție Termeni Si Politica De Returnare :
Nu avem dotare o Garanție pentru aceste bunuri
1. Despre lipsă/piese defecte, vă rugăm să ne anunțați, nu mai târziu de 7 zile după ce primiți element și vom aranja re-expediere a elementului.
2. Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb de notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie, de asemenea,
3 .Fie în cutie și pachet foarte bine atunci când se întorc de la elemente.
4. Dacă bunurile primite aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați și să ia fotografii cu ușor de rupt autocolant, care au logo-ul companiei noastre
( S. MITA )
Toate piesele vor fi testate înainte de livrare ,nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de neprofesionist funcționare.
Rambursarea va fi facuta de indata ce vom obține piese de schimb, taxa de Transport este nerambursabil. Retrimiterea taxa va fi plătită de către cumpărător.
Transport & Manipulare :
*Produsele vor fi trimise în termen de 2-5 zile lucrătoare, după confirmarea de Plată.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
PENTRU HITACHI TX18D42VM
Tip De Produs:
Panoul LCD Combo
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Nume De Brand:
SMITATECH
Compatibil Marca:
pentru Hitachi
Cumpărătorii așa cum le place