.

.

100buc Gol 100ml Moale Plastic PE Dropper Sticle cu protecție pentru copii Ac E-cig Lichid Sticla Transport Gratuit

100buc Gol 100ml Moale Plastic PE Dropper Sticle cu protecție pentru copii Ac E-cig Lichid Sticla Transport Gratuit

RON 264.00
RON 277.56

Cantitatea de bunuri
Disponibil


100ml de Plastic Gol Dropper Sticla PE Sticla cu Capac cu protecție pentru copii Și Ac Lung Sfat pentru E-lichid Sticla
FOARTE IMPORTANT : Dragi cumparatori, va rog remarcă culorile pe care doriți să comandați, se amestecă scopul disponibile, vă rugăm să contactați cu noi. În caz contrar, vom livra la întâmplare cu diferite culori. Vă mulțumesc ! De înaltă calitate face o opțiune perfectă pentru tine. Caracteristică : Nume Produs : Sticle de Plastic Material : POLIETILENĂ Capacitate : 100ml Include : Sticla, Capac, Timp Sfat Sfat : Lung și Subțire Sfat Sfaturi de Genul : Plastic dop Picurator Tip : copii Capac Capac de Culoare : Alb, Negru, Rosu, Galben, Albastru, Portocaliu, Verde, Verde deschis, Violet, Roz, Albastru Inchis
Sunt studenta furnizor de pe aliexpress pentru electronice de consum și alte produse, fiecare produs cumparat de la noi a fost testat înainte de expediere și putem garanta calitatea.Ca un furnizor experimentat putem pachet de bunuri în cutie de carton cu EPE, care ar împiedica elementele de unele daune neașteptate eficient timpul de livrare. Suntem direct din fabrică locală de la suburbie Shenzhen, care are cea mai mare piata electronica din China, prin urmare, putem prodive preț competitiv și cele mai bune serive în toate aspectele.
Putem Livra comenzi în termen de 2 -5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată ca avem aproape toate elementele instock. EMS : Produs livrat de la EMS, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 7 până la 10 zile. DHL : Produs livrat de la DHL, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 6 până la 8 zile. Pentru Fedex IE sau de transport DHL, putem oferăstatelor valabil număr de urmărire a doua zi orderis livrate.
Zile lucratoare : De duminica pana vineri oferim 7/24 full time servicii,vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați,dacă aveți orice problemă pe produs. Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 8 ore. Postul va fi livrat în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea unei verifica plata. Vă rugăm să ne contactați în termen de 30-50 de zile de trimis, dacă nu primiți nostru articol.

Caracteristicile mărfii

Caietul de sarcini:
100ml
Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
100mlPE
Dimensiune:
100ml
Cumpărătorii așa cum le place