.

.

HTU21D SHT21 IIC/I2C Digitală Senzor de Temperatură și Umiditate Breakout Bord Module De Stații Meteorologice Humidor Control

HTU21D SHT21 IIC/I2C Digitală Senzor de Temperatură și Umiditate Breakout Bord Module De Stații Meteorologice Humidor Control

RON 9.00
RON 9.28

Cantitatea de bunuri
Disponibil

La HTU21 D este un low-cost, ușor de utilizat, extrem de precise, digital umiditate și senzor de temperatură. Acest senzor este ideal pentru mediu de detectare și înregistrare a datelor și perfect pentru o vreme stații sau humidor sisteme de control. Tot ce ai nevoie este de două linii de comunicare I2 C și veți avea o umiditate relativă de lecturi și foarte precise citiri de temperatură, ca un bonus!
Există doar patru ace, care trebuie să fie cuplat în scopul de a începe să utilizați acest senzor într-un proiect. Unul pentru VCC, unul pentru MASĂ, și două linii de date pentru comunicare I2 C. Acest breakout bord a construit în 4.7 k trage rezistențe pentru I2 C de comunicații. Dacă te combini mai multe dispozitive I2 C pe același autobuz, poate doriți să dezactivați aceste rezistențe.
E vara si transpiri și ai părul creț și tot ce vreau să știu este de ce meteorologul a spus în această dimineață că azi umiditate relativă max la un perfect rezonabil 52% atunci când se simte mai mult ca 77%. Introduceți HTU21 D-F Temperatura + Senzor de Umiditate - cel mai bun mod de a dovedi meteorologul greșit!
Acest I2 C digital cu senzor de umiditate este o corectă și inteligent alternativă la mult mai simplu Umiditate și Temperatură Senzor - SHT15 Breakout are un tipic precizie de ±2%, cu o gama de operare care este optimizat de la 5% la 95% RH. Funcționarea în afara acestui interval, este încă posibil - doar precizia ar putea scadea un pic. Temperatura de ieșire are o precizie de ±1°C la -30~90°C. Dacă sunteți în căutarea pentru a măsura temperatura mai precis, vă recomandăm MCP9808 Mare Precizie I2 C Senzor de Temperatură Breakout Bord. Astfel un minunat chip - așa că ne-am învârtit un breakout bord, care include versiunea Filtrată (alb pic de plastic, care este un filtru PTFE pentru a menține senzorul curat), un regulator de 3.3 V și I2 C nivel schimbarea circuite. Acest lucru vă permite să-l folosească în condiții de siguranță cu orice tip de microcontroler cu 3.3 V-5 V putere sau logica. Fiecare comanda vine cu un complet asamblate și testate PCB breakout și o mică bucată de antet.

Caracteristicile mărfii

Putere Tip:
Nici unul
Max Măsurare A Temperaturii:
70°C - 99°C
Stil:
Încorporat
Teoria:
Senzor De Temperatură
Nume De Brand:
diymore
Tip Display:
Digital
Numărul De Model:
HTU21D
Dimensiunea De Afișare:
1.9 Inci & Sub
Utilizare:
Pls verifica descriere
Cumpărătorii așa cum le place