.

.

Original Lifan 125 125 cc deplasare orizontală a tamburului de Schimbare a vitezelor Furci Pentru Lifan piese de motor motor LF125 125cc

Original Lifan 125 125 cc deplasare orizontală a tamburului de Schimbare a vitezelor Furci Pentru Lifan piese de motor motor LF125 125cc

RON 76.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


125cc furca Schimbătorului de Viteze se Potrivesc Pentru Lifan125
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
Garanție
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Plata
1) Vom accepta Alipay, ,TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Reveni Pollcy
Toate element Vine cu Bază 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

Caracteristicile mărfii

Extern De Certificare De Testare:
Dot
Înălțime Element:
3cm
Articol Greutate:
0.9kg
Caracteristici Speciale:
1
Numele Modelului:
LIFAN125
Nume De Brand:
X-motocicleta Comerciant
Lățime Produs:
5cm
Articol Diametru:
4cm
Tip De Material:
Oțel
Element De Lungime:
12cm
Tip De Element:
Turbo & Piese
Deplasare (ml):
125cc
Nr. de Cilindri:
1 Cilindru
Cumpărătorii așa cum le place