.

.

Iepure Masaj Vibrator litoral G-Spot Stimulator Masturbari Vibe Adult Masaj pentru Femeile de sex Feminin Incepator Magazin Jucarii Sex

Iepure Masaj Vibrator litoral G-Spot Stimulator Masturbari Vibe Adult Masaj pentru Femeile de sex Feminin Incepator Magazin Jucarii Sex

RON 131.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Iepure Masaj Vibrator litoral G-Spot Stimulator Masturbari Vibe Adult Masaj pentru Femeile de sex Feminin Incepator Magazin Jucarii Sex
Despre produs M ade din silicon medical, miros gratuit, sigur și durabil în uz. 10 viteze de vibrare frecvența vă oferă dual stimularea prostatei si perineului și se întâlnește cu tine sexuale diferite cerințe. Alimentat prin USB de încărcare și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, flexibil și ușor de operat. 1 00% rezistent la apă și poate fi folosit într-un duș, dacă doriți să aveți un splendid experiență sexuală, dar pls rețineți că nu se scufundă în apă pentru prea mult timp. T aici este nevoie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră problema. Toate produsele sunt livrate cu discrete de transport maritim într-o cutie obișnuită în cazul în care nu există nici un cuvânt sensibil.
Ambalare includ :
1* vibrator
Note :
1.Pentru transport maritim discret, etichete indică JUCĂRII de CAUCIUC. Iar produsul va fi acoperit cu 2 pungi negre. Nimeni nu știe ce este în interiorul.
2.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă vom răspunde cât mai repede.Vă rugăm să nu dau un litigiu cu ușurință. Îți mulțumesc atât de mult!
Confidențialitate Garantată
Intimitatea ta este de cea mai mare importanță pentru noi și cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere. Cu un ambalaj simplu, singura persoană entuziasmat de livrare este de tine.
Toate comenzile sunt trimise într-un ambalaj simplu. Nu există absolut nici o modalitate de a spune ceea ce este în interiorul pachetului sau cine este expeditorul. Aici sunt fotografii de cum comanda este discret și sigur ambalate.
Client Service
În magazinul nostru, ca clientul nostru evaluate, dacă ești nefericit, suntem nefericiți. Este într-adevăr atât de simplu! Vrem să fim absolut siguri în fiecare comandă plasată, așa că avem o 30 de zile fără echivoc politica de returnare a pune mintea la usurinta.
Ambalare & Livrare
Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Vibratoare
Numărul De Model:
SQ-V10030
Dimensiune:
36.8*64*196.6mm
Mărfuri De Certificare A Calității:
CE
Tip:
Iepure
Sugestiv Sexual:
No
Nume De Brand:
MOREFUN
Material:
Silicon
Obscene Imagine:
No
culoare:
Roz
Funcția:
10 Modul De Vibrații
Origine:
China
Tip:
rabbit vibrator pentru femei
Baterii:
Reîncărcabilă
Nivelul De Zgomot:
Lucra În Tăcere
Rezistent la apa:
Numai Vibe
Certificate:
CE & RoHS & SGS
N. w.:
158g
de siguranță:
Non-ftalat,Nu miros urât
Cumpărătorii așa cum le place